Situata în statiunea Sinaia, pe drumul către cota 1400, la baza Telegondolei, la numai 250 de metri de pârtiile de ski, Casa Teo**** este una din priveliștile care vă vor capta simțurile. Când ai intrat te regăsești într-o poveste grație arhitecturii sale: o îmbinare între clasic și modern. Aici ești în afara timpului, ca în orice poveste pentru că esti și în trecut și în viitor în același timp.
Casa Teo Sinaia este unul din acele locuri care iți plac atât de mult încât vrei să le împarți și cu alții. Experiența totală a confortului are un maxim de farmec, când... negăsit de nimeni, dincolo de lumea uneori prea obositoare... puteți gusta din ambianța perfectă.


Mobirise

Închiriere biciclete

 

Situata în zonă retrasă, înconjurată de pădure, Casa Teo vă pune la dispoziție serviciul de închiriere bicilete. Bucură-te de o plimbare în natură.

Mobirise

Vizionare pe TV Smart

 

Camerele sunt dotate cu echipamente TV Smart pentru a te bucura filmele sau emisiunile preferate la o calitate excelentă.

Mobirise

Restaurant Cafenea

 

Poți servi masa în cameră sau în Restaurantul Cafenea Casa Teo. Aici te așteaptă un meniu deosebit și deserturi delicioase.

Mobirise

Reduceri prin cardul de fidelitate

 

Solicită cardul de fidelitate Casa Teo și poți beneficia de reduceri substanțiale săptămânal și prin punctele de fidelitate acumulate.

Tarife camere Casa Teo Sinaia

Cameră Twin 

Cameră Dublă

Camera Family 

Apartament

D-V 300 lei
V-D 320 lei
D-V 320 lei
V-D 350 lei
D-V 390 lei
V-D 410 lei
D-V 470 lei
V-D 490 lei

Micul dejun (opțional) 30 lei/adult; 20 lei/copil <12 ani

Observații

Ora check-in: 14.00; ora check-out: 12.00
Tarifele includ mic dejun. Tarifele includ TVA.
Taxele de statiune nu sunt incluse.

În perioada sărbatorilor legale Crăciun, Revelion, Paște, 1 Mai, 1 Iunie etc. prețurile variază în funcție de oferta specială din perioada respectivă.

Casa Teo Sinaia

Adresa: Calea Codrului nr.40 Sinaia jud Prahova


Descoperă și Casa Teo Mahmudia

© Copyright 2025 Casa Teo - All Rights Reserved

Built with Mobirise builder