CAMERE

PIZZERIE ITALIANĂ

OFERTE LAST MINUTE

8 camere dotate cu TV, WiFi si bai cu hidromasaj

Descopera arome italiene deosebite din pizzeria noastra

Descopera ofertele noastre

last-minute

Casa Teo *** vine din nou in  intampinarea dumneavoastra , de aceasta data in orasul Plopeni, la numai 8 minute de Ploiesti, pe drumul ce duce catre Salina Slanic Prahova.

Situata la 16 km de Ploiesti , pensiunea Casa Teo *** este locatia ideala unde te poti retrage in cursul zilei sau seara pentru a te relaxa.

Personalul discret al Casei  Teo va invita sa uitati de problemele cotidiene, servindu-va cu bucate alese cu specific romanesc si italian , imbinate cu acordurile fine ale muzicii.

Fie ca stati pe terasa la soare savurand un cocktail ,fie un tiramisu delicios va ve-ti  relaxa bucurandu-va de liniste si de aerul curat intr-o atmosfera primitoare.

 Va asteptam cu drag in serile de vineri la petrecerile  cu seri tematice sau karaoke ,   organizate in incinta restaurantului  nostru,  cat si pentru a va fi alaturi in clipele de bucurie din viata dumneavoastra(botezuri ,petreceri).

 Pentru succesul  dumneavoastra in afaceri va punem la dispozitie posibilitatea de a  organiza  diferite evenimente  in incinta restaurantului oferindu-va discretie .

 Pensiunea Casa Teo***reprezinta  imbinarea stilului clasic cu modernul  punandu-va astfel la dispozitie 8 camere (7 duble si 1 single ), dotate cu aer conditionat , tv, internet WIFI, bai moderne cu hidromasaj , frigobar si parcare proprie.

 Daca doriti sa va intretineti sanatatea  in apropiere de noi se afla statiunile balneo-climaterice Valea Stelii ,Baia Baciului recunoscute  pentru beneficiile namolului  combinat cu sarea, cat si si Salina Slanic  care este cunoscuta drept fiind cea mai mare salina din Europa

 Va asteptam cu drag in ambientul casei noastre , daca doriti sa petereceti seri de neuitat alaturi de cei dragi .

 

SINAIA

+40 244 311 062

DELTA DUNĂRII

+40 240 545 550

PLOPENI

+40 244 220 006

... Mister si Rafinament